Servisne

JKP “Naissus”: Otklanjanje kvarova na vodovodnoj mreži

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija u gradu.

RADOVI U SELU TRUPALE

Voda na ulici, nužna su dva iskopa u selu Trupale, u ulicama: Popovačkoj, kod broja 3, i Železničkoj, kod broja 9c. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Trupale.

NASTAVAK RADOVA U ULICI BUBANjSKA DOLINA

Isečen je asfalt, nastavljaju se radovi u ulici Bubanjska dolina, kod broja 119a. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Bubanjska dolina, na prostoru oko mesta radova.

INTERVENCIJA U NASELjU PASI POLjANA

Tokom dana se obavljaju radovi na prevezivanju priključaka u naselju Pasi Poljana, u ulici 1300 kaplara, u drugom prilazu. Zbog radova na priključnim vezama moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici 1300 kaplara.

INTERVENCIJA U ULICI ZETSKOJ

Radi se demontaža teleskopa u ulici Zetskoj, kod broja 6a, restoran“Železničar 1949“. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi, i moguć prekid u delu ulice.

KVAR NA VEZI NA MRAMORSKOM BRDU

Radi se demontaža teleskopa na Mramorskom brdu, kod VP“Južna Morava“. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi, i moguć prekid u selu Mramor i na Mramorskom brdu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com