Servisne

JKP Naissus: Otklanjanje kvarova na vodovodnoj mreži

Iz JKP “Naissus” obaveštavaju da u četvrtak 28. novembra, obavljaju radove na rekonstrukciji vodovodne mreže, u vremenu od 8 do 15 sati.

Ulice Goce Delčeva i Ohridska

Obavljaju se radovi na povezivanju vodovodne mreže između ulica: Goce Delčeva i Ohridska. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulicama Ohridskoj, Goce Delčevoj i delu ulice Vojvode Bojovića.

Ulica Bulevar 12. februar bb

Nastavak radova u ulici 12. februar bb, kod skretanja za aerodrom. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice 12. februar (oko kružnog toka).

Ulica Slaviše Cekića u naselju“Šljaka“.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje u ulici Slaviše Cekića u naselju“Šljaka“. Zbog radova na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Slaviše Cekića.

Selo Medoševac.

Voda na uglu ulica Bogdana Blagojevića i Boška Buhe u selu Medoševac, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanja do 15 sati u delu sela (ulice Bogdana Blagojevića i Boška Buhe).

Gabrobvački put II deo

Za danas je planirano obavljanje radova na vodovodnoj mreži u ulici Gabrovački put II deo. Zbog intervencije biće u prekidu snabdevanje vodom od 8 do 15 sati za ulicu Gabrovački put II deo i selo Gabrovac, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Ulica Radoja Domanovića

Obavljaće se radovi na vodovodnoj mreži u ulici Radoja Domanovića. U vremenu od 8 do 15 sati biće u prekidu snabdevanje vodom u pomenutoj ulici, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Selo Donje Međurovo, ulica Moravska br. 24.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje i ispitivanje mesta havarije u ulici Moravskoj br. 24, u selu Donje Međurovo. Ukoliko je kvar na priključnoj vezi, obavljaće se intervencija i biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Moravskoj ulici u selu Donje Međurovo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com