Servisne

JKP “Naissus”: Otklanjanje kvarova na priključnim vezama

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

Kvar na mreži u ulici Gostivarskoj

Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Gostivarskoj, kod broja 17. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Gostivarskoj ulici.

Nastavak radova na rekonstrukciji vodovodne mreže

Nastavljaju se radovi na povezivanju novosagrađene na postojeću vodovodnu mrežu od ulice Vojvode Putnika na Dravsku ulicu. Zbog rekonstrukcije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Dravskoj ulici.

Kvarovi na mreži u selu Jelašnica

Javilo se više kvarova i nužno je više iskopa u selu Jelašnica, u naselju Veternik, u ul. Solunskih ratnika (kod spomenika), i na još jednoj lokaciji. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutim lokacijama ali je moguć prekid i na prostoru sela Jelašnica.

Kvarovi na ventilima u selu Donja Toponica

Voda izbija na prvim ventilima u selu Donja Toponica, potrebne su intervencije na više adresa. Zbog popravke kvarova na priključnim vezama moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru sela Donja Toponica.

Kvarovi na priključnim vezama u Trupale

Voda puni šahte na više adresa u selu Trupale. Zbog popravki prvih ventila moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru sela Trupale.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com