Servisne

JKP “Naissus”: Otklanjanje kvarova, mogući prekidi u vodosnabdevanju

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija.

 

КVAR NA MREŽI U PASI POLJANI
Voda na površini, nužan je iskop u naselju Pasi Poljana, u ulici Braće Mrnjavčević bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Braće Mrnjavčević, ali je moguć prekid i na širem prostoru naselja Pasi Poljana.

INTERVENCIJA U ULICI RASADNIК
Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Rasadnik, kod broja 4. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Rasadnik.

RADOVI U ULICI PETRA SERATLIĆA
Obavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u ulici Petra Seratlića. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Petra Seratlića. Usled radova može doći do kraćeg prekida u snabdevanju vodom u delu Novog kliničkog centra.

INTERVENCIJA U ULICI PETRA DOBRNJCA
Voda curi jačeg intenziteta, nužan je iskop u ulici Petra Dobrnjca, kod broja 2. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Petra Dobrnjca.

VIŠE INTERVENCIJA U SELU SUPOVAC
Voda na površini, potrebna su dva iskopa u selu Supovac, kod stare česme, i na 100 metara na putu prema centru sela. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Supovac.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com