Servisne

JKP Naissus: Otežano vodosnabdevanje na delu magistralnog cevovoda od Sićeva do Vinika

Neodložni radovi na magistralnom cevovodu u ulici Radmile Savićević, u naselju Gornja Vrežina (ispod propusta, paralelno sa auto-putem), uslovljavaju otežano vodosnabdevanje za korisnike od Sićeva do Vinika od 9 do 14 sati.

Zbog radova, u istom vremenu biće zatvoren atarski put koji se nastavlja od ulice Radmile Savićević do muljnog ispusta.

Smanjeni pritisak vode biće izražen u naseljima Podvinik, Borskoj ulici, selu Ostrovica i još nekim selima dok u drugim delovima grada (naselja Donja Vrežina, Gornji Matejevac) neće bitno uticati na vodosnabdevanje.

Ulica Savska.
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u Savskoj ulici, u naselju Pantelej, što je i objavljeno prethodnog dana putem medija i društvenih mreža.

Ulica Vase Albanca.
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vase Albanca, na Bulevaru dr Zorana Đinđića, što je i objavljeno prethodnog dana putem medija i društvenih mreža.

Ulica Vinička br. 32.
Pokidana šipka servisnog ventila, potrebno je raskopavanje u Viničkoj ulici ispred broja 32. Zbog radova na popravci priključne veze moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Viničkoj ulici.

Ulica 25. Maj br. 73 u naselju Ratko Jović.
Voda sa ulice puni šahtu, potrebno je raskopavanje u ulici 25. Maj, kod broja 73, u naselju Ratko Jović. Zbog radova na popravci priključne veze moguć prekid vodosnabdevanja u ulici 25. Maj.

Ulica Gabrovački put bb.
Voda na zelenoj površini, potrebno je raskopavanje u ulici Gabrovački put, preko puta kafane“Bolji život“. Zbog radova na popravci priključne veze moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Gabrovački put.

Selo Lalinac, ulica Jastrebačka br. 51.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Jastrebačkoj ulici, ispred broja 51 (selo Lalinac). Zbog radova na popravci priključne veze moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Lalinac.

Selo Rujnik
Po nalogu štaba za vanredne situacije auto-cisterna za snabdevanje žitelja sela Rujnik pijaćom vodom biće stacionirana kod zadružnog doma u vremenu od 11 do 15 sati, na istoimenoj lokaciji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com