Servisne

JKP “Naissus”: Novi iskop u naselju Gornji Matejevac. Nastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u ulici Strahinjića Bana

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjaju kvarova na vodvodnoj mreži i šahtama na nekoliko lokacija.

Novi iskop na mreži u naselju Gornji Matejevac, u ul. Pop Ignjatovoj, kod broja 35

Dana 08.03. urađen je iskop i nije nađen kvar, danas se radi novi iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Pop Ignjatovoj, kod broja 35.

Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Pop Ignjatovoj ulici, i moguć prekid u okolnim ulicama: Sinđelićevoj, Školskom sokačetu, Grobljanskoj.

Zbog radova na vodovodnoj mreži u ulici Strahinjića Bana, biće u prekidu vodosnabdevanje u delu ulice Vožda Karađorđa

Nastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u ulici Strahinjića Bana.

Zbog obimnog tehnološkog postupka biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Vožda Karađorđa, na prostoru od ul. Nade Tomić do ulice Orlovića Pavla. U istom terminu moguć je prekid u ulici Strahinjića Bana i delu Sedmog jula.

Radovi na vodovodnoj mreži u Gornjomatejevačkoj ulici

Izvode se radovi na vodovodnoj mreži u Gornjomatejevačkoj ulici, VII prilaz. Zbog intervencije nema prekida u vodosnabdevanju ali biće tokom dana otežan saobraćaj u delu Gornjomatejevačke ulice, VII prilaz.

Radovi po šahtama

Tokom dana obavljaće se popravke u šahtama, na nekim lokacijama u gradu. Radi se u ulicama: Kneza Mihajla Obrenovića br. 62, Borova br. 42, Delinijeva br. 19, Mike Alasa br. 8, Karlovačka br. 7, Gornjomatejevačka br. 110, i drugim. Zbog osposobljavanja priključnih veza moguć je kraći prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim adresama.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com