Servisne

JKP Naissus Niš: Prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP “Naissus” danas će, pored redovnih aktivnosti, raditi u ulicama: Selo Gornja Vrežina, Knez Selo (iznad sanatorijuma), ul. Dušana Popovića (pored pruge).

Radnici vodovoda danas će obavljati radove i na rekonstrukciji i zameni ventila na vodovodnom čvorištu u Ulici Dušana Popovića.

Zbog obimnih i kompleksnih radova biće prekida u snabdevanju vodom za korisnike na prostoru od Palilulske pijace do Niške pivare (pored pruge) od 8 do 17 sati. Za vreme dok traje intervencija na mreži biće stacionirana autocisterna sa pijaćom vodom na istoj lokaciji. Nakon završenih radova sistem se vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Kako su saopštili iz Naissusa došlo je do nove havarije u Gornjoj Vrežini i voda je zatvorena juče u večernjim satima. Problem je napravio koren trešnje iznad potisnog cevovoda tako da mora da se zameni cev u dužini od 6 metara. Bez vode su korisnici na ovoj lokaciji i biće do 17 sati, do kada se predviđa okončanja radova.

Radovi se odvijaju u selu Supovac kod pumpne stanice i u selu Donja Trnava kod starog hrasta. Zbog ovih intervencija mogući su prekidi u snabdevanju vodom u ovim selima do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com