Servisne

JKP “Naissus”: Nastavljaju se radovi na mreži u ulici Pariske Komune

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

RADOVI NA MREŽI U ULICI PARISKE KOMUNE

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana na popravci vodovodne mreže AC 500 u ulici Pariske komune, kod broja 21. Pojačana ekipa JKP “Naissus“ je brzom intervencijom izvršila prevezivanje mreže tako da je u kratkom roku vraćeno vodosnabdevanje za korisnike na prostoru Nišavskog keja, od ušća Gabrovačke reke u Nišavu do tržnog centra“Lidl“. Od jutarnjih sati se nastavljaju radovi na konačnom saniranju oštećenog cevovoda, postoji prekid u dve stambene jedinice, sa brojevima 29 i 31. Jedna ekipa vodovoda intenzivno radi kako bi što pre i ovi korisnici dobili uredno snabdevanje vodom.

KVAR NA MREŽI U ULICI VASILIJA VUKOTIĆA

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Vasilija Vukotića, kod broja 5. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Vasilija Vukotića.

INTERVENCIJE U NASELjU GORNjA VREŽINA

Voda curi na putu i zupčastoj spojnici u naselju Gornja Vrežina. Zbog osposobljavanja priključnih veza na dve adrese, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru naselja Gornja Vrežina.
KVAR NA VEZI U SELU ČOKOT

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com