Servisne

JKP “Naissus”: Nastavak radova u ulicama Gornjomatejevačkoj i Strahinjića Bana

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova  na nekoliko lokacija u gradu.

Kvar na vodovodnoj mreži u selu Popovac

Voda na površini na uglu ulica Borisa Kidriča i Adama Radulovića, u selu Popovac. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u delu Popovca, u ulicama Borisa Kidriča i Adama Radulovića.

Zbog kvara na vodovodnoj mreži deo ulice Miloša Đurića je bez vode

Deo ulice Miloša Đurića nema vodu, danas je nastavak radova na istoj lokaciji, kod broja 27. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Miloša Đurića. Za vreme intervencije ostaje auto-cisterna za snabdevanje sugrađana pijaćom vodom.

Nastavak radova u ulicama Gornjomatejevačkoj i Strahinjića Bana

Nastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u ulicama Gornjomatejevačkoj, sa prilazima 4 i 7, i Strahinjića Bana, bez zatvaranja vode.

Kvarovi po šahtama u naselju Deveti maj

Planiraju se radovi po šahtama u naselju Deveti maj, u ulicama: Zelenoj (na više adresa), i Topličkog partizanskog odreda. Zbog popravke priključnih veza na više lokacija moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Zelenoj i delu ul. Topličkog artizanskog odreda.

Intervencije po šahtama u naseljima Nikola Tesla i Niška Banja

Voda puni šahte, potrebne su intervencije na prvim ventilima u naseljima Nikola Tesla, u ul. Dr Pavla Jeftića i Niškoj Banji, u Ruzveltovoj ulici. Zbog ospsobljavanja priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ul. Dr Pavla Jeftića u naselju Nikola Tesla i Ruzveltovoj ulici u naselju Niška Banja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com