Servisne

JKP NAISSUS: Kvarovi na vodovodnoj mreži, prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus radiće danas na sanaciiji kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Zbog ovih radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju, a u ovom niškom preduzeću očekuju da će se stanje normalizovati do 15 časova.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U NASELJU RATKO JOVIĆ
Kvar na vodovodnoj mreži u Bjelašničkoj ulici kod broja 6 u naselju Ratko Jović, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA PRIKLJUČNOJ VEZI U ULICI GAVRILA PRINCIPA
Kvar na priključnoj vezi u ulici Gavrila Principa kod brojeva 15 i 17, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ul. Gavrila Principa do 15 sati, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama: Stevana Sremca, Branka Radičevića, Jovana Babunskog.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U NASELJU BRANKO BJEGOVIĆ
Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Stevana Sinđelića kod broja 8 u naselju Branko Bjegović, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA PRIKLJUČNOJ VEZI U GORNJEM MATEJEVCU
Kvar na priključnoj vezi u ulicama Stanoja Glavaša i Vinogradarskoj. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovim ulicama do 15 sati.

KVAR NA PRIKLJUČNOJ VEZI U PASI POLJANI
Kvar na priključnoj vezi u ulici Braće Mrnjavčevića u Pasi Poljani, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

POPRAVKE PRIKLJUČNIH VEZA U SELU POPOVAC
Neophodno je više intervencija na prvim ventilima u selu Popovac, u ulicama: Železničko naselje, Sedmog jula, 29. Novembar, Jablaničkoj. Zbog ospososbljavanja priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selima Popovac i Medoševac.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Zetska SC Čair, , Bitoljska-prilaz(stambena zgrada), Vardarska 3, Jasenove vode 5, Španskih boraca 2, u selima: Gornji Matejevac na više lokacija, Berčinac. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com