Servisne

JKP „Naissus“: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na više lokacija.

KVAR U ULICI ZMAJA OD NOĆAJA

Voda na ulici, nužna su dva iskopa u ulici Zmaja od Noćaja, kod brojeva 12 i 54. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Zmaja od Noćaja.

RADOVI U ULICI OBILIĆEV VENAC

Obavljaju se radovi na priključnoj vezi u ulici Obilićev venac bb. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Obilićev venac, na prostoru pored raskrsnice sa Vardarskom ulicom.

INTERVENCIJA U ULICI MILOJKA LEŠJANINA

Voda na površini zbog radova drugog preduzeća, potreban je iskop u ulici Milojka Lešjanina, kod broja 60, blizu raskrsnice sa Kosovskom ulicom. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutoj adresi, i moguć prekid u delu ulice Milojka Lešjanina.

KVAROVI NA MREŽI U NASELjU NIKOLA TESLA

Voda na površini, potrebni su iskopi u naselju Nikola Tesla, u ulicama: Užičkoj, kod broja 13, i 1. Maja, kod broja 21. Zbog popravki vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama: Užičkoj i 1. Maja.

RADOVI U SELU SUPOVAC

Voda na površini, potrebna su dva iskopa u selu Supovac. Ukoliko se zbog vremenskih uslova budu obavljali radovi moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Supovac.

KVAR NA VEZI U DONjOJ VREŽINI

Voda sa ulice dolazi u šaht, potrebno je raskopavanje u naselju Donja Vrežina, u ul. Radomira Antića, kod broja 43. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ul. Radomira Antića.

KVAROVI U NASELjU GORNjA VREŽINA

Voda sa ulice puni šahtu, potrebne su dve intervencije u Gornjoj Vrežini, u vikend naselju Gradac. Ukoliko se budu obavljali radovi tokom dana, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u vikend naselju Gradac.

INTERVENCIJA U SELU POPOVAC

Prilikom radova drugog preduzeća došlo je dooštećenja priključne veze u selu Popovac, u ul. Dragoljuba Đorđevića bb. Ukoliko se u toku dana obavljaju radovi biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ul. Dragoljuba Đorđevića, ali je moguć prekid i na prostoru sela Popovac.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com