Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija.

Popravka kvara u naselju Pasi Poljana

Voda na površini, odložena je intervencija od subote zbog kiše i danas će se raditi u naselju Pasi Poljana, u ulici Učitelja Spiridona. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Učitelja Spiridona.

Kvarovi na priključnim vezama u selu Jelašnica

Voda na površini, potrebna su dva iskopa u selu Jelašnica, jedan na uglu ulica Rimski put i Sedlinska, i drugi u ulici Prvi srpski ustanak, kod broja 53. Zbog popravke vodovodne i priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Rimski put, Sedlinska i Prvi srpski ustanak.

Radovi na priključnoj vezi u selu Donja Toponica

Voda na površini, potreban je iskop u selu Donja Toponica. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Donja Toponica.

Kvarovi na priključnim vezama u naselju Deveti maj

Voda puni šahtu, tokom dana će se obavljati intervencija na prvom ventilu u naselju Deveti maj, u ulici Zelenoj, kod broja 30. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Zelenoj.

Kvar na priključnoj vezi u selu Ćurlina

Voda curi na poluspojnici, potrebna je zamena prvog ventila u selu Ćurlina, u ulici Cvetana Cvejića, kod broja 3. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Ćurlina.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com