Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi na vodovodnoj mreži

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova, mogući prekidi u vodosnabdevanju na nekoliko lokacija.

Kvar na priključnoj vezi u ulici Žrtava fašizma

Prethodnih dana su završeni pripremni poslovi, danas je nastavak radova u ulici Žrtava fašizma, kod broja 53. Zbog kvara i popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Žrtava fašizma.

Nastavak radova u ulicama Gornjomatejevačkoj i Strahinjića Bana

Nastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u ulicama Gornjomatejevačkoj, sa prilazima 4 i 7, i Strahinjića Bana, bez zatvaranja vode.

Kvarovi po šahtama u selu Trupale, u ulici Knjaza Miloša

Planiraju se radovi po šahtama u selu Trupale, u ul. Knjaza Miloša. Zbog popravke priključnih veza na više lokacija moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Knjaza Miloša.

Kvarovi po šahtama u Naselju Brzi Brod, u ulicama Rimskoj II i Rimskoj V

Voda puni šahte, potrebne su intervencije na prvim ventilima u naselju Brzi Brod, u ulicama Rimska II i Rimska V. Zbog ospsobljavanja priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulicama Rimska II i Rimska V.

Voda curi na prvim ventilima u selu Mramor

Voda curi i puni šahtu u selu Mramor, kod igrališta. Zbog osposobljavanja priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Mramor.

Voda u šahti u Prvokutinskoj ulici, kod crkve

Voda puni šahtu, nužna je popravka prvog ventila u Prvokutinskoj ulici, kod crkve. Zbog osposobljavanja priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Prvokutinskoj ulici, i delu za selo Prva Kutina.
Intervenciije po šahtama u Niškoj Banji, u ul. Ivana Gorana Kovačića
Voda curi na prvim ventilima, potrebne su intervencije na više adresa u Niškoj Banji, u ul. Ivana Gorana Kovačića. Zbog osposobljavanja priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Ivana Gorana Kovačića.

Kvarovi po šahtama u selu Berčinac

Pronađen je veći broj kvarova po šahtama, u selu Berčinac. Ukoliko se tokom dana budu obavljali radovi na osposobljavanju priključnih veza, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Berčinac.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com