Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi na mrežama

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija u gradu.

KVAR NA MREŽI U ULICI PETRA ARANĐELOVIĆA

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Petra Aranđelovića, na sredini ulice. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Petra Aranđelovića, na prostoru od ul. Dimitrija Tucovića do kružnog toka sa ul. Bubanjskih heroja.

RADOVI NA MREŽI U NASELjU DEVETI MAJ

Voda na asfaltu potreban je iskop u naselju Deveti maj, u ulici Jastrebačkih partizana, kod broja 29. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Jastrebačkih partizana.

KVAR NA VEZI U NIŠKOJ BANjI

Voda na površini, potreban je iskop u Niško Banji, u ulici Vidoja Jovanovića, kod broja 36. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vidoja Jovanovića, sa prilazima.

KVAR NA VEZI U ULICI STOJANA ANDRIĆA

Voda curi na spojnici u samom zidu šahte, potreban je iskop u ulici Stojana Andrića, kod broja 35. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Stojana Andrića.

RADOVI NA VEZI U NASELjU NIKOLA TESLA

Voda sa ulice puni šahtu, potreban je iskop u naselju Nikola Tesla, u ulici Kragujevački Oktobar, kod broja 21. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Kragujevački Oktobar.

RADOVI U ULICI ZORANA RADOSAVLjEVIĆA ČUPE

Tokom dana obavljaće se radovi na novom priključku u ulici Zorana Radosavljevića Čupe. Zbog tehnološkog postupka biće u prekidu vodosnabdevnje do 15 sati u ulici Zorana Radosavljevića Čupe i moguć prekid na širem prostoru do Dr Dragutina Petkovića i Marislava Radosavljevića. To su sledeće ulice: Stojana Anastasijevića, Svrljiška, Brodarska, Jastrebačka, Dr Petra Petrovića, Prahovska, Deli Jovana, Lužnička, Dr Dragutina Petkovića, Marislava Radosavljevića, deo Stanislava Biničkog, deo Knjaževačke.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com