Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi na mrežama i po šahtama

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija.

KVAR NA MREŽI NA UGLU ULICA DIMITRIJA TUCOVIĆA I KAJMAKČALANSKE

Kvar na šiber ventilu, potreban je iskop na uglu ulica Dimitrija Tucovića i Kajmakčalanske. Zbog radova na štopovanju ventila moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Kajmakčalanskoj ulici.

KVAROVI NA MREŽI U SELU LjUBERAĐA

Kvarovi na magistralnom cevovodu u selu i kod potrebna je intervencija na izvorištu Ljuberađa. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati sa izvorišta Ljuberađa.

INTERVENCIJA U GORIČKOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u Goričkoj ulici, na početku ulice iz Durmitorske . Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Goričkoj ulici.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U ULICI SRĐANA ALEKSIĆA

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Srđana Aleksića, kod broja 10. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Srđana Aleksića.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U ULICI DR SAVE PETROVIĆA

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Deveti maj, u ul. Dr Save Petrovića, kod broja 4. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Dr Save Petrovića.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U ULICI BORSKOJ

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Borskoj, kod broja 42. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Borskoj ulici.

KVAROVI NA VEZI U ULICAMA RASTKA NEMANjIĆA I OSMOG KONGRESA

Voda na površini, potrebne su intervencije na prvim ventilima u ulicama Rastka Nemanjića, kod broja 17, i Osmog kongresa, kod broja 2. Zbog osposobljavanja priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutim ulicama: Rastka Nemanjića i Osmog kongresa.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ ŠAHTI U SELU SUPOVAC – VIKEND NASELjE

Voda preliva iz šahte u vikend naselju u selu Supovac. Zbog popravke priključne šahte moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u vikend naselju.

KVAROVI PO ŠAHTAMA U SELU ČAMURLIJA

Voda puni šahte na više adresa u selu Čamurlija. Zbog popravki prvih ventila moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Čamurlija.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com