Servisne

JKP „Naissus“: Kvar na vodovodnoj mreži na Toponičkom putu

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u Gradu.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI NA TOPONIČKOM PUTU

Radovi na vodovodnoj mreži na Toponičkom Putu, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI NA GABROVAČKOM PUTU

Voda na ulici Gabrovačkom putu iznad kafane „Bolji Život“, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U GORNjOJ VREŽINI

Voda na ulici Rahele Ferari u Gornjoj Vrežini, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U NIŠKOJ BANjI

Voda na uglu ulice Carice Teodore i Vuka Karadžića u Niškoj Banji, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovim ulicama do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU KNEŽICA

Voda na ulici Srpskih Junaka kod broja 2 u selu Knežica, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Prijezdina 2, Žička 11,Đorđa Stamenkovića 4, Učiteljska 7, Pantelejska 4, Đorđa Stamenkovića 4, Ozrenskih partizana 5, Vrežinski Bulevar 6, u selima: Gornje Međurovo na više lokacija, Novo Selo na više lokacija, Knežica-Pravoslavna bb. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com