Servisne

JKP “Naissus”: Kvar na mreži u ulici Trg Pavla Stojkovića

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija u gradu.

KVAR NA MREŽI U ULICI TRG PAVLA STOJKOVIĆA

U toku je intervencija u ulici Trg Pavla Stojkovića, kod broja 5. Zbog popravke vodovodne mreže nastavljaju se radovi i voda ostaje zatvorena do 18 sati u delu ulice Trg Pavla Stojkovića, i u ulicama: Kraljevića Marka, Jug Bogdanovoj, Topličinoj, i na prostoru u delu Trga Kralja Aleksandra. Nakon završetka radova očekuje se normalizacija vodosnabdevanja.

KVAR NA MREŽI U KNEZ SELU

Voda na površini, nužan je iskop u Knez Selu, iza osnovne škole Karađorđe. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Knez Selu.

RADOVI ZBOG KVARA NA MREŽI U BELOPALANAČKOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Belopalanačkoj, kod broja 8. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Belopalanačkoj ulici.

KVAR NA MREŽI U SELU TRUPALE

Voda na površini, potreban je iskop u selu Trupale, u ulici Svetosavskoj, kod broja 38. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Trupale.

KVAR NA VEZI U NASELjU DEVETI MAJ

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Deveti maj, u ulici Jastrebačkih partizana, kod broja 48. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Jastrebačkih partizana.

KVAROVI PO ŠAHTAMA U NIŠKOJ BANjI I NASELjU NIKOLA TESLA

Voda curi na prvim ventilima u ulici Radikinski put, kod broja 29, u Niškoj Banji (Vidoja Jovanovića br. 9/b, Hajduk Veljkovoj br. 11a), u naselju Nikola Tesla, u ul. Vase Koljevića, kod broja 10. Zbog osposobljavanja priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutim ulicama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com