Servisne

JKP “Naissus”: Bez vode zbog popravki na vodovodnoj mreži

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu i okolini.

КVAR NA MREŽI U SELU BERČINAC
Voda na ulici, potreban je iskop u selu Berčinac, u ulici Marinka Madžgalja. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Berčinac.

КVAR NA MAGISTRALNOM CEVOVODU U NASELJU NIКOLA TESLA
Voda na površini, potrebna je intervencija na magistralnom cevovodu u naselju Nikola Tesla, kod fabrike“Zumtobel“. Zbog popravke vodovodne mreže neće biti prekida u vodosnabdevanju, međutim ukoliko je u pitanju složeni kvar i neizbežno je zatvaranje vode biće pravovremeno objavljeno.

КVAR NA MREŽI U U BELOPALANAČКOJ ULICI
Voda na ulici, nužan je iskop u Belopalanačkoj ulici, kod broja 38. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Belopalanačkoj.

КVAROVI NA PRIКLJUČNIM VEZAMA U VIŠE ULICA
Voda u šahtama, potrebne su zamene prvih ventila na više adresa u ulicama: Кoste Abraševića br. 18a; naselje Ratko Jović, u ulici 25. maja br. 42; naselje Donja Vrežina u ul. Dragutina Živkovića br. 1; Jovana Jovanovića Zmaja br. 3; Novice Žigića Bože br. 30; Zlatiborska br. 27; Prvomajska br. 12; Pantelejska br. 59/a i još neke. Zbog popravki priključnih veza moguć je kraći prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutim ulicama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com