Servisne

JKP GRADSKA TOPLANA: Bez grejanja deo Bulevara i centra grada

Svi toplotni izvori startovali su danas na vreme i obavljaju urednu isporuku toplotne energije, saopštilo je JKP Gradska toplana.

Zbog neodložne sanacije kvara na unutrašnjim grejnim instalacijama, prekinuta je isporuka toplotne energije korisnicima na adresama Bulevar Nemanjića 77 i 79. Očekivano vreme završetka radova je do 17.00 časova, kažu u toplani.

Zbog neodložne sanacije kvara na unutrašnjim grejnim instalacijama, prekinuta je isporuka toplotne energije i korisnicima na adresama Svetosavska 18 i Milentijeva 17. Očekivano vreme završetka radova je do 16.00 časova.

“Stručne ekipe JКP „Gradska toplana” su na terenu i rade na brzoj sanaciji kvara kako bi korisnici i pre procenjenog roka za završetak radova dobili kvalitetnu isporuku toplotne energije”, ističu.

Zbog nedostatka električne energije u mreži, bez grejanja su korisnici na adresama: Dušanov bazar i Mije Petrovića 4 i 4a.

Sve probleme u isporuci toplotne energije građani mogu prijaviti na telefone 018 4239 188 i 0800 200 018, svakog radnog dana od 00:00 do 24:00h, kao i lično u Кorisničkom servisu Gradske toplane u ul. Blagoja Parovića br.3, svakog radnog dana od 07.00 do 19.00h, kao i subotom od 08.00 do 13.00h.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com