Promo vesti

JAKOV SISTEM: Epson ITS Akcija – Izuzetno niska cena štampe

Nije nimalo prijatno kada vam ponestane mastila. Čak i ako imate rezervni kertridž, njegova zamena može da potraje. Ako ste zauzeti i često koristite štampač u radu, imamo jednostavno rešenje za vas.

Epson ITS štampač ima rezervoar za mastilo veoma velike zapremine koji potpuno otklanja potrebu za kertridžima.

 

Prednosti EPSON ITS štampača

Epson ITS štampači sa sistemom rezervoara za mastilo nude mnoštvo prednosti, ali skrenućemo vam pažnju na nekoliko atributa koje smatramo naročito važnim. Ovi štampači predstavljaju rešenje za štampanje po izuzetno niskoj ceni, a osim toga, pouzdani su i laki za korišćenje. Nastavite da čitate da biste saznali više.

Izuzetno niska cena štampe

EPSON ITS štampači nude izuzetno nisku cenu štampanja po stranici i mogu da smanje troškove štampe i do 90%. Određeni EPSON ITS štampači mogu da odštampaju do 14.000 crno-belih stranica i 11.200 stranica u boji.

Budite bez briga!

Specijalizovani rezervoar za mastilo je potpuno integrisan u štampač, pa možete da iskusite pouzdano štampanje u boji bez nereda ili gnjavaže koja se često javlja kada koristite dopune i sisteme rezervoara za mastilo drugih proizvođača. Originalna Epson mastila se proizvode u okruženju „čiste sobe“ i optimizovana su za rad sa Epson štampačima.

Izdvojili smo za Vas najprodavanije modele EPSON ITS štampača:

Pogledajte našu kompletnu ponudu
EPSON ITS štampača >>

Jakov Sistem d.o.o.
066/8220-220
Bulevar Nemanjića 25a,
PC Zona III – lokal 69
018/4155-222
Nikole Pašića 49
018/4155-232
info@jakovsistem.com
www.jakovsistem.com


Posetite nas i uverite se!

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close