Sport

Jaka porodica, jaki ljudi – Karavan „Aktivnija Srbija“ dolazi u Niš

Pod sloganom “Jaka porodica – jaki ljudi” ove godine u šestoj sezoni karavan Aktivnije Srbije, čiji je cilj podizanje svesti građana o važnosti fizičke aktivnosti, ne samo građana već i vaspitanje dece u značaju fizičke aktivnosti i vežbanja,  dolazi u Niš u četvrtak 30. juna na trg Kralja Milana od 18:30 sati.

Naročita pažnja biće posvećena mališanima uzrasta od 3 do 11 godina,  koji imaju prilike da na kreativan i zabavan način budu fizički aktivni. Dok roditelji vežbaju na jednom delu Trga kralja Milana, njihova deca od 5-9 godina će se  takmičiti u zanimljivim diciplinama  Smart izaazov i avantura –tima.

Voditelj i amasador projekta Julija Bakić vodiće učesnike kroz ceo program. Veliku podršku pojektu kao i pomoć pri realizaciji  pružio  je Sportski Savez grada Niša kao i Grad Niš.

Trening  vode Miljan Janićijević i Milan Ninić  instruktori i članovi tima Aktivnije Srbije.

Svi učesnici imaju priliku da dobiju poklone od partnera projekta a ljubitelji sportske opreme imaće priliku da upoznaju bliže jedan od popularnih sportskih brendova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aktivnija Srbija (@aktivnija__srbija)

Sportsko-edukativni projekat „Aktivnija Srbija“  ima podršku Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva zaštite životne sredine i Sportskog Saveza Srbije. Ovaj karavan ima za cilj promovisanje kulture vežbanja, edukacije građane Srbije, kao i podsticanja  na aktivnost i razmenu iskustava, podižući svest o važnosti zdravog i aktivnog života, nastojeći, istovremeno menjati negativne trendove koji nas čine sve nezdravijom i gojaznijom nacijom.

Prijavite se na www.aktivnijasrbija.rs  i očekuje vas odlična zabava  i nasmejana ekipa Aktivnije Srbije.

Sledaća destinacija je Vrnjačka Banja 12. maja.

FACEBOOK + INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com