Servisne

Izmena saobraćaja zbog fudbalske utakmice

Gradska uprava za komunalne delatnosti i inspekcijske poslove dostavila je JКP „Parking servis“ – Niš rešenje o izmeni režima saobraćaja zbog odigravanja fudbalske utakmice fudbalskog kluba „Radnički Niš“ protiv fudbalskog kluba „Spartak“ iz Subotice na stadionu „Čair“ privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja prema odluci Grardske uprave za komunalne delatnosti.

“Postupajući po Rešenju u periodu od 06.30 do 22.00 časa u ponedeljak 19. septembra biti izmenjen režim saobraćaja i zabranjeno parkiranje na prilazima i unutar stadiona „Čair“.”, saopštio je Parking servis.

U vremenu privremene izmene režima saobraćaja, mimo utvrđenog režima, biće dozvoljeno kretanje vozilima pod pratnjom, službenim i akreditovanim vozilima sa posebnim nalepnicama, vozilima hitnih intervenicija, autobusima koji prevoze igrače i ostalim vozilima po dozvoli koju izdaje podnosilac zahteva, dodaje se u saopštenju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com