Društvo

Izložba starih proizvoda Elektronske industrije

Izložba starih proizvoda Elektronske  industrije  u Nišu pod nazivom  “Niš  – grad elektronike kroz vreme” biće predstavljena u Oficirskom domu u Nišu u okviru III Foruma naprednih tehnologija od 17. do 19.  oktobra.

Ovim povodom, novo osnovano Udruženje za negovanje industrijske baštine i promociju naprednih tehnologija  i Udruženje stvaralaca Niš poziva sve one koji imaju stare aparate/uređaje proizvedene u  EI Niš  da se jave i pridruže ih izložbenim eksponatima.

Svi zainteresovani za učešće u ovoj  sabirnoj akciji elektronskih – elektrotehničkih aparata i računarskih uređaja koji su prozvedeni početkom druge polovine prošlog veka mogu se za dodatne informacije javiti Organizacionom odboru izložbe kojim rukovodi prof. dr Bratislav Milovanović batam@pogled.net, ili telefon 063 400 090 i doneti u sedište Centra u Nišu Univerziteta Singidunum (Nikole Pašića 28).

Vlasnici mogu svoje proizvode ustupiti samo za izložbu u vreme trajanja 3. Foruma NT ili trajno ostaviti (donirati) organizatorima Foruma i Udruženju, jer se stalna izložba između dva Foruma za sada nalazi u prostorijuma Singidunum Univerziteta (Centar u Nišu) sa ciljem da se u bliskoj budućnosti stvore uslovi za osnivanje i otvaranje muzeja industrijske baštine.

Udruženje za negovanje industrijske baštine i promociju naprednih tehnologija inbastina@gmail.com

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com