Hronika

Izboden na smrt zbog telefonskog poziva bivšoj devojci

D. N. (37) uhapšen je zbog sumnje da je 6. avgusta posle ponoći u tuči zadao nožem smrtnu ranu M. S. (33), nakon čega je Nišlija preminuo. Po nezvaničnim informacijama tuči je prethodio telefonski poziv M.S. bivšoj devojci, sa kojom je, navodno, D.N. bio u vezi, što je kod muškarca izazavalo napad ljubomore.

M. S. se telefonom čuo sa Nišlijkom D. Ž. koju je poznavao odranije i sa kojom je nekada možda bio i u vezi. Ona je bila u društvu sa D. N. sa kojim se sada, navodno, zabavlja. Dalibor je nešto dobacivao Marku tokom razgovora, pa je ovaj opsovao i zapretio da će doći i pokazati mu „kako stoje stvari“ a sa njim su pošla i trojica drugova M. M. (30), B. M. (23) i M. S. (33), navodi izvor Blica.

Inače, D.N. je već poznat niškoj policiji. U zatvoru je proveo više od četiri godine zbog pokušaja ubistva radnika „Jugoistoka“  i napada na policajca tokom vršenja službene dužnosti. Oba krivična dela počinio je 2006. godine.

U zatvor, na izdržavanje kazne otišao je u junu 2007.godine a izašao aprila 2011. godine. Prema nezvaničnim saznanjima, protiv njega su podnošene prijave i za krađu, nanošenje povreda i narkotike, prenosi Blic.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com