Društvo

Izaberimo zajedno Naj Nišlijku i Naj Nišliju

Poštovani čitaoci Niških Vesti, godinu koja tek što se nije završila obeležili su mnogi teški, ali i lepi trenuci. U želji da istaknemo one sugrađane koji su požrtvovano i odgovorno radili , svako u svojoj oblasti a na dobrobit svih nas, redakcija Niških Vesti i ove godine organizuje anketu preko koje možete izabrati Naj Nišlijku i Naj Nišliju za 2017. godinu.

Nije bilo lako napraviti izbor dva puta po “dvanaest veličanstvenih”, jer je bilo još Nišlija koji su zaslužili da se nađu na njoj.

Rukovodili smo se mudrošću da je “postati čovek lepše nego posati kralj”. Odlučili smo se da vam ponudimo ovih dvadest četvoro Nišlija ceneći pre svega, njihovu humanost, hrabrost, požrtvovanje, stručnost, borbenost i ljubav.

Anketa će biti otvorena do 24. decembra u ponoć, a imena Naj Nišlijke i Naj Nišlije koji budu dobili najveći broj vaših glasova, objavićemo 9. januara, na dan Svetog Stefana Prvomučenika kada je dan firme i slava City Marketing Centra. Glasajte dajući lajk ispod fotografije.

 

Fotografije koje možete lajkovati se nalaze na facebook strani Niških Vesti. 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com