Servisne

Iz štaba zimske službe poručuju: OPREZNO U VOŽNJI!

Saobraćaj u Nišu se odvija nesmetano bez obzira na veliku poledicu koja se stvara na kolovozu zbog niskih temperatura i inja kog je bilo u ranim jutarnjim časovima. Štab zimske službe ipak apeluje na građane da pažljivo voze i da se ponašaju u skladu sa zimskim uslovima, kako bi se izbegle eventualne nesreće.

Prema informacijama iz Štaba zimske službe u Nišu, saobraćaj se odvija nesmetano i za sada nema nikakvih problema na putevima. Na terenu je pet ekipa Javno-komunalnog preduzeća Mediana i sve glavne ulice su posute solju. Za uslove na lokalnim putevima zadužene su tri ekipe “MD gradnje”, što je u ovom momentu sasvim dovoljno, kažu iz Štaba.

JKP Mediana raspolaže sa 600 tona soli za čišćenje gradskih saobraćajnica, dok je preduzeće “MD gradnja” pripremilo rizlu i 40 tona soli za lokalne puteve, što je kako kažu dovoljna količina za održavanje saobraćajnica u zimskom periodu.

Ipak apeluje se na građane da smanje brzinu i oprezno voze da ne bi dolazilo do saobraćajnih nesreća. Savet pešacima je da pažljivo prelaze ulice, jer u trenutku kočenja može doći do proklizavanja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com