Servisne

Ispiranje kanalizacione mreže, redovno čišćenje atmosferskih slivnika

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u Gradu.

KVAR NA UGLU ULICA SVETOLIKA RANKOVIĆA I PARAĆINSKE

Voda na površini, u toku je intervencija na uglu ulica Svetolika Rankovića i Paraćinske. Za sada nema prekida u vodosnabdevanju i ekipa JKP Naissus nastoji da otkloni kvar bez prekidanja vodosnabdevanja.

PRODUŽETAK RADOVA U KNEZ SELU

Nastavljaju se radovi od prošle nedelje u Knez Selu, u ulici Sv. Ilije. Zbog slabog pritiska u mreži, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru Knez Sela.

PRODUŽETAK RADOVA U SELU LjUBERAĐA

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana na više lokacija u selu Ljuberađa. Zbog intervencija, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na prostoru sela Ljuberađa.

POPRAVKA KVARA U NASELjU DEVETI MAJ

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Topličkog partizanskog odreda kod broja 74. Zbog popravke priključne veze, biće u prekidu vodosnabdevanje u delu ulice TPO.

RADOVI U NASELjU NIŠKA BANjA

Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Vidoja Jovanovića, kod broja 42. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u ulici Vidoja Jovanovića.

POPRAVKA KVARA U GORNjOJ TOPONICI

Voda puni šahtu, potrebna je intervencija u ulici Stevana Sinđelića. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u ulici Stevana Sinđelića.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje atmosferskih slivnika po nalogu uprave za komunalne delatnosti i inspekcijske poslove grada Niša u ulici Ljubomira Nenadovića.

Ispiranje kanalizacione mreže u sledećim ulicama: Episkopska, Svrljiški partizanski odred i Ratka Vukičevića

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com