Servisne

Intervencija u selu Aleksandrovo  

Voda na površini, potreban je iskop na ulazu u selo Aleksandrovo, u Niškoj ulici, kod broja 169. Zbog radova u naselju Deveti maj biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Aleksandrovo, tako da ukoliko tehnički razlozi dozvole biće izvršena popravka na ovoj lokaciji.

Radovi na mreži u naselju Deveti maj 
U toku su radovi, prethodnog dana najavljeni u ulici Topličkog partizanskog odreda, u naselju Deveti maj. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Deveti maj, i na prostoru sela: Mramor, Mramorsko brdo, Mramorski potok Aleksandrovac, Krušce, Lalinac, Lalinske pojate, Čokot, Donje Međurovo i Gornje Međurovo.

Produžetak radova u Knez selu 
Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u Gradačkoj ulici, kod škole. Zbog zamene vodovodne mreže mogući su kraći prekidi u vodosnabdevanju do 15 sati u gornjem delu Knez Sela, iznad škole.

Popravka kvara u naselju Duvanište
Voda sa ulice puni šahtu, potreban je iskop u ulici Bore Vukmirovića, kod broja 24. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Bore Vukmirovića, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama: Prote Gagulića, Vere Blagojević, Filipa Filipovića i Južnomoravske brigade.

Popravke vodovodne mreže u selu Gornja Toponica 
Voda na površini, nužan je iskop u ulici Maršala Tita, u smeru prema selu Mezgraja, ispod podvožnjaka od auto-puta. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru sela Gornja Toponica. Specijalna bolnica imaće redovno snabdevanje vodom.

Popravka kvara na Mramorskom brdu
Voda na površini, potreban je iskop na Mramorskom brdu, u Batušinačkoj ulici, kod broja 6. Zbog popravke vodovodne mreže u naselju Deveti maj, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 časova na prostoru Mramorskog brda.

Popravke kvarova na prvim ventilima
U toku su radovi na osposobljavanju prvih ventila u ulicama: Miloša Obilića 32, Žrtava Fašizma 17, Bulevar Nemnjića bb(preko puta knjižare), Nikole Stojanovića Tatka 27, Jovana Ristića 56, Karadžićeva 1,5, Obilićev venac 5, Vojvode Bojovića 14, Pasi Poljana-Antonija Vivaldija bb, Miloja Zakića 9, naselje Ratko Jović-Ratko Jović 21, Bože Dreničkog 18, Ložionička 9, Zdravke Vučković 49D, Crvena zvezda 5, Šantićeva 40, Velikotrnavska 11, Mokranjčeva 80, Nosioci Karađrđeve zvezde 58, Zlatiborska 40 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže 

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Marka Jovanovića, Ivana Milutinovića i Drainčeva, Druga Nišavska u naselju Nikola Tesla.

Davanje priključka u ulici Oblačića Rada, kod broja 17.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com