Servisne

Intervencija u Rentgenovoj ulici

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na sledećim lokacijama:

RADOVI U NASELjU GORNjI MATEJEVAC

Voda na ulicama, nužni su iskopi u ulicama Stanoja Glavaša kod broja 9 i Vinogradarskoj kod broja 33. Zbog popravki vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutim ulicama ali je moguć prekid i na prostoru Gornjeg Matejevca.

POPRAVKE U KNEZ SELU

Voda na površini, potrebni su iskopi u Hajduk Veljkovoj ulici bb, iznad autobuske stanice i u naselju Trebenje. Zbog popravki vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutim lokacijama.

INTERVENCIJA U RENTGENOVOJ ULICI

Voda na površini, nužan je iskop u Rentgenovoj ulici iza spomenika narodnom heroju Miji Stanimiroviću. Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za stambene zgrade na prostoru između na prostoru između Pasterove i Rentgenove ulice.

RADOVI NA MREŽI U SELU MOKRA

Voda na površini, potrebni su iskopi između pumpne stanice i škole i ispred predpumpne stanice. Zbog radova na vodovodnoj mreži, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na prostoru sela Mokra.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulicama: Novo Selo – Begoljinska 4 – Varvarinska 1a, selo Čukljenik, Milića Karamarkovića 13, Bitoljska 25, Čamurlijski put – BS Mihajlović – Stevana Sinđelića 46, Fridriha Barbarose 14, naselje Nikola Tesla – Lazara Tomića 4 – Žarka i Jelene Joković 15 – Save Kocića 35, selo Popovac –Dragoljuba Đorđevića 28, Đerdapska 69, Niška Banja – Jovana Popovića 2 – Cara Konstantina I prilaz br. 3 – Vidoja Jovanovića 10, naselje Medoševac – Trg Republike 11A – Toplička 4 – 7. Juli 32 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Ispiranje ulične mreže u ulicama Sime Dinića (Novo Selo) i Vojvode Gojka (kod palilulske rampe).

Otpušenje kanalizacionog priključka u ulici Branka Miljkovića 1.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com