Servisne

Intervencija u Durmitorskoj ulici

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na sledećim lokacijama:

KVAR NA MREŽI U NASELjU DEVETI MAJ

Voda na ulici, potreban je iskop u naselju Deveti maj, u ulici Radivoja Dinulovića bb. Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Radivoja Dinulovića.

POPRAVKA KVARA U SARAJEVSKOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u Sarajevskoj ulici bb. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Sarajevske ulice.

INTERVENCIJA U DURMITORSKOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u Durmitorskoj ulici, kod broja 8. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Durmitorske ulice, na prostoru pored skretanja u Goričku.

POPRAVKA KVARA U NASELjU NIKOLA TESLA

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Nikola Tesla, u ulici Žarka i Jelene Joković, kod broja 2a. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u ulici Žarka i Jelene Joković.

POPRAVKA KVARA U SELU SUPOVAC

Voda puni šahtu, potrebno je osposobljavanje prvog ventila u selu Supovac, u ulici Svetog Lazara. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutoj ulici ali je moguć prekid i na prostoru sela Supovac.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulicama: Gornji Matejevac – ul. Generala Koste Protića bb, Deveti maj 6, Kalač brdo 58, Prvomajska 23, Starca Vujadina 24/2, Oskara Daviča 4, Ljudevita Gaja 22b, Trg Učitelja Tase 10, Kolo Srpskih sestara bb, Sestre Baković 2b i na još nekim adresama. Popravke u šahtama obavljaće se i u selu Trupale – u Prvomajskoj ulici, kao i u selu Čamurlija, u ulici Stevana Sinđelića. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Ispiranje ulične mreže u ulicama Sime Dinića (Novo Selo).

Otpušenje priključenje veze u ulicama Branka Miljkovića 110 i Kalač brdo 14.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com