Servisne

Intervencija na mreži u Gospodskoj ulici 

Voda na asfaltu, potreban je iskop u Gospodskoj ulici kod broja 58đ. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u Gospodskoj ulici.

Radovi na mreži u Niškoj Banji 
Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Petra Seratlića kod broja 34. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Petra Seratlića kao i u okolnim ulicama Hajduk Veljkovoj, Jovana Popovića, Prosvetinoj, Trg Republike i Ruzveltovoj.

Popravka veze u naselju Deveti Maj 
Voda sa ulice otiče u šahtu korisnika, potreban je iskop u ulici Pasjačkih partizana kod broja 8. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u ulici Pasjačkih partizana.

Popravke mreže u selu Gabrovac
Voda na površini, potrebna su raskopavanja u ulicama Prvomajskoj kod broja 29 i Omladinskoj kod broja 11. Zbog popravki vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutim ulicama kao i na prostoru sela Gabrovac.

Havarija na mreži u naselju Duvanište
Usled radova trećeg lica došlo je do oštećenja cevovoda DN200 u naselju Duvaništa između vrtića „Petar Pan“ i OŠ „Duško Radović“. Zbog radova na saniranju havarije, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 17 časova od vrtića „Petar Pan“ i OŠ „Duško Radović“ prema restoranu „Švajcarija“u ulicama: Radoja Dakića, Patrisa Lumumbe, Dragoljuba ilića, Ćuprijska i delu Vizantijskog bulevara.

Havarija na mreži u selu Mramor
Tokom dana došlo je do havarije na vodovodnoj mreži u selu Mramor. Zbog radova na saniranju havarije, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru sela Mramor.

Radovi na vezi u ulici Alekse Markišića 
Voda u šahti, nužan je iskop u ulici Alekse Markišića kod broja 11. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u ulici Alekse Markišića.

Popravke kvarova na prvim ventilima
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Sv. Klimenta i Nauma 16, Pantelejska 13, Nikoletine Bursaća 36, Jelašnička 1, u naselju Donji Komren – Mladosti 100, u naselju Donja Vrežina – Lala 12, Jovana Apela 14, Danijela Obradovića 16, Nišavska 7 i 31a, Kosovke devojke 25, Somborska 41, Sterijina 3, Zlatka Balokovića 4, Albanske golgote 3b, Bosanska 1 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Cetinjska, Svetopreobraženska.

Ispiranje kolektora u selu Popovac.

Postavljanje servisirane pumpe u PS Stočni trg.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com