EkonomijaPromo vesti

Infostud: Slobodna radna mesta u Nišu

Velika potražnja za radnom snagom, kako za visokokvalifikovane tako i za profile nižeg stepena obrazovanja u Nišu. Velike kompanije svakodnevno tragaju za potencijalnim saradnicima, a više o ponudi poslova >>>

U Nišu trenutno ima nešto više od 140 slobodnih radnih mesta, a bilo da ste visokoobrazovani ili zanatlije, široku paletu poslova možete pronaći na portalu poslovi.infostud.com

Infostud je portal koji Vam nudi najjednostavniji i najbrži način pronalaska željenog posla. Redovnim ažuriranjem oglasa za posao Infostud brine da svi građani imaju u vidu koja se zanimanja traže i koja su radna mesta slobodna. Sve što je potrebno jeste da se registrujete , napravite svoj CV i kroz nekoliko klikova pošaljete svoju biografiju poslodavcu kako bi vas imao u vidu. Takođe, poslodavci redovno pregledaju biografije koje naši korisnici ostavljaju u okviru svojih naloga.

Početkom maja meseca u najvećem broju oglasa na portalu Infostuda traže se programeri, java, web i front end diveloperi.

Veliki broj firmi koje se bave prodajom ima potrebu za prodavcima, a posebno su traženi terenski komercijalisti, različitih provajdera i osiguravajućih kuća,  kako za životna, tako i za neživotna osiguranja.

Kao i nekoliko meseci unazad, postoji potražnja za diplomiranim farmaceutima i farmaceutskim tehničarima.

Menadžeri u maloprodaji i magacioneri mogu naći posao u nekoliko firmi u Nišu.

Znanje engleskog jezika je uvek prednost, pa pojedine firme nude najrazličitije poslove koji zahtevaju dobru pisanu u usmenu komunikaciju na engleskom, a tu su i oglasi za, trenutno možda i najpopularnijim poslovima među mladima, predavača engleskog jezika.

Osobe koje su vične manuelnim radovima, mogu pogledati oglase za pica majstore, kuvare, ali i mehaničara, auto limara, stolara za alu i pvc proizvode, bravare i upravljanje CNC mašinama.

>>>

Opširnije o trenutno dostupnim radnim mestima u Nišu i rokovima za prijavu, možete  svakoga dana više pročitati ovde.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button