Hronika

IN MEMORIAM: Žarko Ristić, novinar

Novinar Žarko Ristić (1959) dugogodišnji dopisnik Borbe preminuo je u svojoj 64. godini u Nišu.

Put novinarstva krenuo je 80 tih godina u Radio Nišu u emisiji – Vreme za mlade sa Ozrenom Rašićem. Dugi niz godina vodio je agenciju centar 018.
Bio je dopisnik Blica i Tanjuga i saradnik Niških Vesti. Od 1999. do 2023. bio je novinar Pruge u Media Centru Železnice Srbije.
Sahrana će se obaviti na Novom groblju u Nišu, u sredu 10. maja tačno u podne.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Samo površno sam ga poznavao, ali znam da je bio dobar čovek. Žao mi je što je rano otišao. Neka mu je laka zemlja!

  2. Kad vam prvo kada pomenu nekoga padne na um: dobar čovek, onda vredi i ona: imao se rašta i roditi. U vremenu zla, pakosti, zavisti i mržnje, Žare je bio jedan od onih, retkih, za koje se može bez imalo razmišljanja reći da nikome nikada ni na koji način nije učinio ni pomislio ništa loše. Putuj, Žare, Dobri Čoveče, na nebeskom biciklu ili železnicom, svejedno. Tuga koju si ostavio u svima koji su te znali i osmeh uz koji ćemo te pominjati kada te se setimo… trajaće zauvek… a ova suza koju sam dugo suzdržavala… zašto, bre, tako rano?

  3. Žareta poznajem još od davnog vremena kada smo obojica bili omladinci. Radili smo i družili se. Bio je to miran, dobar i nenametljiv čovek.

    Slava Ti, Žare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com