Hronika

I zatvorene šahte mogu biti opasne (FOTO)

Zoran Milošević, vraćajući se s posla, stao je preko zatvorene šahte, kada se poklopac okrenuo, a Zoran u nju upao. Incident se dogodio u sredu, 10. jula, oko 16.20 časova, pored poslednjeg autobuskog stajališta u niškom naselju Duvanište.

“Vraćajući se s posla autobusom sišao sam u Duvanište i čekao autobus koji ide do Skopske. I tu ispred, na trotoaru postoji šahta koja je bila zatvorena. Kada sam prešao preko nje, poklopac se okrenuo i ja u nju upao”, prepričava događaj Zoran.

Zoran, koji je na svu sreću prošao sa lakšim povredama, odmah je pozvao komunalnu policiju.

“Komunalna policija je odmah pozvala hitnu pomoć. Oni su me zbrinuli u Klinički centar i dok sam bio tamo, došli su iz policije i napravili zapisnik. Rekli su mi, ako želim, da tužim grad, da dođem u stanicu i uzmem zapisnik”, kaže Zoran.

Foto: N. M.

On je dodao da će zbog ovog događaja tužiti grad, ali kaže i da on nije jedini koji je upao baš u tu šahtu.

“Vozač autobusa koji je naišao malo kasnije, prišao mi je i komentarisao da je žena, samo dva dana pre mene, upala u istu tu šahtu”, izjavio je Zoran za Niške Vesti.

Iz JKP “Naissus” poručili su da prema gradskoj odluci o vodovodu i kanalizaciji grada Niša, vlasnik objekta gradi i održava priključnu šahtu, samim tim i odgovara za istu.

“Šahta na slici nije ulična kanalizacija i nije u nadležnosti JKP”Naissus” Niš.”, naveli su iz ovog preduzeća.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com