Društvo

I Niš odaje poštu žrtvama iz škole “Vladislav Ribnikar”

Nišlije će večeras na Trgu kralja Milana sa početkom u 20 časova, odati poštu žrtvama iz škole “Vladislav Ribnikar”. Roditelji koji i organizuju ovaj skup, kažu da bi svi gradovi trebalo da organizuju skupove saučešća. Ovo se nije desilo samo roditeljima u Beogradu, desilo se i u Nišu, Vranju, Kruševcu, Surdulici…, roditeljima svih školaraca, ističu.

 

“Mislimo da bi na ovaj način trebalo da se pruži podrška i roditeljima i prijateljima porodica nastradale dece i čuvara u školi u Beogradu. Ovo je nešto zbog čega apsolutno svi da tugujemo, a sigurno bi i roditeljima značilo da vide da je cela Srbija uz njih u ovakvom trenutku”, kazala je Niškim Vestima jedna od inicijatora večerašnjeg skupa.

Škola je bila mesto u kojem su nam deca bila sigurna. Sada više nije. Roditelji ne znaju da li će se oni vratiti iz škole.

“Roditelji treba da slušaju svoju decu, da pričaju sa svojom decom, da znamo šta su im problemi, šta ih muči, jer očigledno sve kreće od nas, sve je na nama i mi moramo da se borimo za svoju decu”, ističu.

Roditelji pozivaju Nišlije da izađu večeras u 20 časova na centralni Trg i pruže podršku roditeljima nastradale dece iz Beograda.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com