Društvo

Humanost na delu: Kik boks klub “Naissus” pomaže Acino lečenje

Mnogobrojne akcije prikupljanja novčanih sredstava za lečenje niškog novinara Aleksandra Nikolića se nastavljaju, a jednu od njih organizovaće i Kik boks klub “Naissus”. U ovom klubu su se odlučili da pomognu tako što će se odreći mesečnih članarina svojih članova, koji je takođe mogu uplatiti i slanjem SMS-a fondaciji “Budi human”.

Lep gest dolazi od niških kikboksera koji su odlučili da pomognu svom sugrađaninu i prijatelju. Podsećamo, Aleksandar Nikolić boluje od mijeloidne leukemije i za lečenje će mu biti potrebna velika novčana sredstva koja njegova porodica nije u mogućnosti da sama obezbedi.

Stoga, u ovom klubu odlučili su da na simboličan način prikupe sumu novca, koju će svako od sadašnjih i budućih članova uplatiti na specijalizovani račun.

“Svi se mi borimo kako u ringu tako i van njega da pomognemo našem Acku. On treba da pobedi u svojoj najvažnijoj borbi života, tako da smo odlučili da ga naš klub na ovaj način u tome podrži. Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se priključe, da pomognu, a samim tim i besplatno treniraju kod nas.” kaže Uroš Živkovic, trener KBK Naissus.

Svi oni koji žele da se priključe ovim humanim sportistima moći će već od 1. jula da dođu u prostorije SC “Sofka” gde se treninzi održavaju svakog radnog dana od 10:30 časova, a utorkom, četvtkom i subotom od 18:30 časova.

Članarina koju bi trebalo izdvojiti za mesečni program u ovom KBK-u može se uplatiti na dinarski ili devizni račun i putem linka e-doniraj, a isto tako može se uplatiti i slanjem SMS-a sadržine 499 na 3030. Potrebno je da svi momci zainteresovani za treniranje pošalju 10 poruka, dok će devojke poslati 7 do 8 poruka i tako pomoći da se novac za Acu što pre sakupi.

Potvrdu o “uplati članarine” potrebno je doneti u vidu uplatnice ili povratnih poruka fondacije “Budi human”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com