Društvo

HUMANO: Za Stefanovo lečenje sakupljeno više od 1000 evra (VIDEO)

Na sinoć održanom humanitarnom koncertu “Stefanovo veče 2”, niški muzičari su zajedno sa posetiocima, sakupili 150 hiljada dinara koje će dobiti trogodišnji Stefan Miladinović za lečenje retkog oblika karcinoma mekih tkiva.

Sinoćnjem koncertu u Domu vojske prisustvovalo je oko pet stotina Nišlija koji su kupovinom ulaznice od 300 dinara podržali niške muzičare u želji da pomognu lečenje trogodišnjeg Nišlije Stefana Milenkovića.

Žanrovski različiti, na koncertu su nastupili  Gale Kerber, Dejan Najdanović Najda,  Penthouse Bend, Neša Saita i Crne Mambe, zatim ansambl Groš, vokalna grupa Constantin i humanitarni bend “Kolege”.

Ovom humanitarnom gestu niških muzičara, koji su i decembra prošle godine organizovali koncert za Stefana,  pridružile su se i grupe Lutajuća srca i Very Nais.

Svoju zahvalnost humanim Nišlijama izrazila je i Stefanova majka, Ljudmila

“HVALA dobrim ljudima koji su sa sinoć održanog koncerta u Domu vojske u Nišu poslali ljubav, podršku, pomoć za izlečenje našeg Stefana. HVALA svim izvođačima, koji već drugi put izdvajaju vreme da se nađu na jednom mestu, što muzičarima nije baš jednostavno. Toliko veliku podršku, pomoć i empatiju poznatih i nepoznatih ljudi zaista nismo očekivali. Srbija je definitivno zemlja plemenitih i dobrih ljudi, koje tuđa nesreća ne ostavlja ravnodušnim. Pobedićemo prokletu bolest i radovati se zajedno sa vama, dragi naši prijatelji! Voli vas i pozdravlja Stefan, sa mamom i tatom”.

http://www.facebook.com/jelena.milosavljevic.5070/videos/352490685149371/

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com