Društvo

Humanitarni turnir u futsalu i košarci za Acka

Turnir u futsalu i košarci igraće se ovog vikenda sa ciljem da se pomogne našem sugrađaninu koji boluje od leukemije. Za Aleksandra Nikolića igraće njegovi prijatelji i sportski radnici Niša, kako bi se novac za njegovo lečenje što pre prikupio.

Na turniru koji će u subotu 16.juna biti odigran na terenima OŠ “Dušan Radović” učestvovaće po 16 ekipa u oba sporta. Žreb će se obaviti na licu mesta, a kotizacija po ekipi iznosi 2000 dinara za basket i 1000 dinara za futsal. Sav novac prikupljen od prijava ekipa biće uplaćen na žiro račun za Acino lečenje.

Turnir je zatvorenog tipa pa neće biti mogućnosti prijave osim onih koji učestvuju u samoj organizaciji. Učesnici će biti fakulteti Univerziteta u Nišu s obzirom na to da su studenti pokazali veliko interesovanje i angažovanost za pomoć svom kolegi.

Turnir će trajati tokom celog dana, a počinje u 10 časova. Biće postavljene kutije preko kojih će i ostali moći da se uključe u prikupljanje novca donirajući dobrovoljni prilog. Organizatori pozivaju sve humane ljude da dođu i uživaju u sportu i usput pomognu svom sugrađaninu u njegovoj životnoj borbi. 

 Pošaljite SMS 499 na 3030.

Uplata na dinarski ili devizni račun i putem linka e-doniraj.

Za Aleksandrov život! Budimo humani!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com