DruštvoSport

Humanitarni košarkaški turnir “3 na 3” održan u Niškoj Banji

Na rekonstruisanim terenima, u OŠ “Ivan Goran Kovačić” za vikend u Niškoj Banji održan je humanitarni turnir “3 na 3” na kome je prikupljen deo sredstava za lečenje jedanaestogodišnjeg Stevana Grozdanovića.

Foto: Stevan Grozdanovic, GO NB
Turnir je podržan od strane Grada Niša, ispred koga je prisustvovao Aleksandar Stojičić, član Gradskog veća zadužen za omladinu i sport.
Stojičić je naveo da je razvijanje solidarnosti i humanosti među aktivnim članovima zajednice jedan od ciljeva ovakvih organizacija, samim tim na ovaj način pomažemo našim sugrađanima onda kada je to najpotrebnije.
“Turnir postaje tradicionalna stvar i nadamo se da će, u godinama koje dolaze, nastaviti da novac usmerava na prava mesta, a da će se sve veći broj ekipa pridruživat”, zaključio je.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Koliko je ekipa ucestvovalo,ko je osvojio turnir? Zna li se nesto o tome jer je logicno pomenuti i ucesnike jer narednog puta nece ni doci na slicnom takmicenju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com