Društvo

HUMANITARNI KONCERT: „Mladi za Teodoru“ u Domu Vojske

Savet za socijalna pitanja i Savet za humanitarne aktivnosti Kancelarije za mlade Grada Niša u saradnji sa organizacijom „Nađi Raula“, a uz podršku brojnih mladih izvođača i bendova u utorak, 12. februara organizuju humanitarni koncert za Teodoru Cvetanović, dvogodišnje dete koje boluje od autoimune bolesti HLH, hemofagocitna linfo hitiocitoza D76.1.

„Pozivamo sve ljude dobre volje da dođu i priključe se koncertu. Svaka pomoć je dobrodošla. Apelujemo na građane da se priključe ovoj akciji ili da doniraju prilog humanitarki Marini Adamović“, poručuju organizatori.

Koncert se održava u utorak, 12. februara od 19,30 sati  u velikoj Sali Doma Vojske u Nišu. Nastupaju: deca vrtića „Oxford“, Nije svejedno bend, Voodoo Bend, učenici Pravno-poslovne škole, Đorđe Marković, Bane Naumović i brojni drugi mladi izvođači. Voditelji programa su Marjan Zdravković i Tatjana  Dinić. Veliku pomoć organizaciji koncerta dao je i General Milosav Simović, ali i humanitarka  Marina Adamović.

„Cena karte je 200 dinara, ali svako ko može više da pomogne, to može da učini. Ukoliko neko nije u prilici da dođe na koncert, novčana sredstva može da uplati i na Teodorin račun. Karte se mogu pronaći u Banci dobročinstva kod naše humanitarke  Marine Adamović, ali je moguće i da se kupe na sam dan koncerta, gde će i stajati kutija za priloge“, poruka je organizatora.

Teodora Cvetanović iz Aleksinca stara je 15 meseci i boluje od autoimune bolesti hemofagocitna limfohistiocitoza, HLH, prima hemioterapiju već jako dugo, a za potpuno izlečenje potrebna joj je transplantacija koštane srži u bolnici u Bolonji. Inače, Teodirini roditelji su nju dobili posle višegodišnje borbe za proširenje porodice.

Minimalna cena karte na koncertu je 200 dinara, ali gornja granica dobročinstva nije ograničena.

Podsećamo da Teodori možete pomoći i uplatom novčanih sredstava na Dinarski račun: 160-503248-40 i devizni račun 00-540-0002662.2. ali i slanjem poruke sa sadržajem 494 na 3030.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pročitaj i :
Close
Back to top button