Sport

Humanitarni 24. Svetosavski turnir sa specijalnim gostima

Finale 24. Svetosavskog turnira u odbojci održaće se u nedelju 21. januara u hali “Čair”, sa početkom u 10 časova, a tom prilikom prikupljaće se i novčana sredstva za pomoć polaznicima Specijalne škole “Bubanj”.

Na dva terena igraće se osam utakmica, gde će se preko 150 takmičara boriti za medalje, a biće odigrana i revijalna utakmica u kojoj će nastupiti učenici Specijalne škole “Bubanj”.

 

Radovi učenika OŠ Branko Miljković. Foto: Svetosavski turnir

Za vreme turnira, na ulazu, posetioci će moći da vide humanitarnu izložbu radova  čijom kupovinom pomažu Specijalnoj školi u nabavci vozila za osobe sa invaliditetom.  Humanitarna akcija organizovana je od strane Udruženja “Porodična filhamonija“.

Zahvaljujući kompaniji Yumis obezbeđene su i nagrade za publiku, a najmlađi gledaoci imaće priliku da se oprobaju u odbojkaškim elementima u revijalnom delu turnira, kroz druženje sa ovogodišnjim promoterima – odbojkašima jedinog Superligaša sa juga Srbije – OK NIŠ.

Dodela pehara, medalja i nagrada za najbolje igrače planirana je za 16 sati.

Ogranizatori i učesnici pozivaju da dođete u što većem broju i da kroz lepo druženje i fer-plej pomognemo onima kojima je to najpotrebnije. 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com