Društvo

Humanitarna svirka za porodicu Radovanović iz Niša

Moto klub “Sinovi Juga” organizuje humanitarnu svirku za podicu Radovanović iz Niša. Svirka počinje u subotu 30. januara u 17 časova, uz poštovanje svih epidemioloških mera.

 

“Radi se o porodici koja živi bez primanja. Imaju troje dece. Jako loše žive. Nemaju osnovne elementarne uslove, pa čak ni hranu. Nama je cilj da im obezbedimo makar hranu, kako u narednom periodu ne bi trpeli gladni”, rekao je Niškim Vestima predsednik kluba motorista Vojkan Stojančić.

On je pozvao sve ljude dobre volje da donesu hranu u prostorije kluba. Mogu u kutiju i da ubace novac, za koji će biti kupljene osnovne životne namirnice.

“Ova porodica ne traži novac. Neće ni slatkiše, potrebna im je samo hrana. Mi ćemo svu zaradu od prodatog pića takođe upotrebiti za kupovinu namirnica”, objašnjava predsednik kluba.

Club House MK Sinovi Juga nalazi se u ulici Stevana Sremca br. 2, odnosno iza Apelacionog suda a pored OŠ “Kralj Petar Prvi”. Za sve informacije možete pozvati i br. 062 1000785.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com