Društvo

Humanitarna svirka za petnaestogodišnju Nišlijku sa tumorom kostiju!

Humanitarni koncert za pomoć 15-godišnjoj sugrađanki Andjeli Vrbić koja boluje od Evingovog sindroma biće organizovan u subotu 24. februara u kafiću Black Stage. Početak je zakazan za 21 čas.

Grupa muzičara iz Niša, zajedno sa podrškom iz Jagodine organizovala se da pomogne ovoj hrabroj devojci.

Naša mlada sugrađanka koja se bori sa ovom bolešću trenutno se nalazi na terapijama u Beogradu, a za dalje lečenje potrebna je određena svota novca koju nije u mogućnosti da sama obezbedi.

U subotu u kafiću Black stage svi ljudi dobre volje moći će da uz zvuke bendova Hazel i ABS iz Niša, i benda Bob Rok iz Jagodine prikupe novac u skladu sa svojim mogućnostima, kako bi se pomoglo Anđeli.

Cena karata na koncertu biće simboličnih 150 dinara, dok će u kafiću biti postavljene humanitarne kutije za dobrovoljni prilog.

Evingov sindrom javlja se kao oblik tumora na kostima i u Anđelinom slučaju nemoguće ga je operisati, ali bi joj terapije znatno olakšale trenutno stanje. BUDIMO HUMANI!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com