Društvo

Humanitarna pešačka tura za turističkog vodiča Dragana Subotića

Turističkom vodiču iz Niša, Draganu Subotiću potrebna je naša pomoć u borbi sa najopasnijim – životnim neprijateljem. Njegove kolege rešile su da mu pomognu radeći ono što najbolje znaju – pokazujući lepote našeg grada i usput kazujući najlepše priče. Zaintresovanje Nišlije koje žele da pomognu, mogu se prdružiti dvočasnoj pešačkoj turi i pomoći slanjem SMS poruke 230 na 3800.

“Mi mu možemo pomoći, radeći ono što najbolje znamo – pokazujući lepote našeg grada i usput kazujući najlepše priče. Zato sve naše sugrađane pozivamo na jednu decembarsku, dvočasovnu, prednovogodišnju humanitarnu pešačku turu u nedelju 24. decembra od 12 sati. Mesto okupljanja je u porti Saborne crkve, ispred spomenika blaženopočivšem patrijarhu Irineju. Uslov je samo da tog dana dođete ispred našeg vodiča, Milice Began sa bar jednom SMS porukom, koju ćete poslati na 3800 sa brojem 230.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com