Društvo

Humanitarna bajkerska vožnja prijateljstva MC ROAD GUARDIAN NIŠ (FOTO)

Bajkeri “MC Road Guardian” su treću godinu za redom organizovali Vožnju prijateljstva, za sve ljubitelje lepog druženja, dobre vožnje i humanog srca.


Polazna tačka ovogodišnje humanitarne vožnje motorima, bio je caffe Road Side 187, odakle su motoristi prošli kroz grad, Sićevačku klisuru, Belu Palanku, do Divljanskog jezera i obližnjeg manastira, zatim kroz Babušnicu, Pirot i povratak u Niš.

Tokom vožnje kroz naseljena mesta, velikoj grupi motorista, priključivali su se meštani sa svojim motorima i tako davali podršku ovoj humanitarnoj akciji.

Inače, bajkeri MC Road Guardian se rado odazivaju i priključuju humanitarnim akcijama, dajući konkretnu podršku, a treću godinu su i sami organizatori.
“Vožnja prijateljstva u organizaciji našeg kluba, već postaje tradicija. Svake godine priključuju nam se naši prijatelji iz moto klubova grada Niša, ali i okolnih mesta, tako da zajedno šaljemo jasnu poruku lepog druženja, dobre vožnje i humanog srca, a to je i slogan ove naše akcije. Sjajno sarađujemo sa našom sugrađankom, humanitarkom velikog srca, Marinom Adamović, tako da sav novac koji smo sakupili predajemo njoj u Humanitarnoj kući u centru grada”, kazali su motoristi posle završene manifestacije.

Ovi divni momci su danas oko 14 sati doneli kutiju sa sakupljenim novcem Marini Adamović u Banku dobročinstva. Pošto je jedan od njih staklorezac, staklena kutija je profesionalno isečena i na licu mesta, u Obrenovićevoj ulici, brojao se novac.

Ovom akcijom sakupljeno je tačno 21.220 dinara, a kako je Marina rekla Niškim Vestima, novac će biti uplaćen za lečenje Nikole Miljkovića i Davida Todorova.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com