Kultura

Nisomnia 2022 – Plato niške Tvrđave

Ovogodišnji festival, pod pokroviteljstvom Grada Niša, u organizaciji Niškog kulturnog centra, održaće se u nedelju 24. jula od 22 časova tradicionalno na Platou niške Tvrđave.

Nastupiće Sale i Sedlari, bend Aleksandra Sedlara, poznatog srpskog kompozitora, kantautora dirigenta i izvođača na skoro 20 instrumenata ,koji je svojim novim albumom, u izdanju PGP RTS-a, zaintrigirao publiku širokog diapazona s obzirom na to da je poznat, pre svega, među poznavaocima klasične muzike, kao profesor FMU u Beogradu, saradnik Nemanje Radulovića, a opet svojim muzičkim umećem i šaljivim tekstovima pretenduje da zauzme visoko mesto na polju savremenih muzičkih tokova inspirisan rok, bluz, džez i drugim muzičkim pravcima.

 

Od 23 časa nastupa Ritam nereda, najproduktivniji i najbeskompromisniji domaći pank, metal i hard kor sastav, koji ima 35 godina dugu tradiciju i izuzetan scenski nastup.  Od ponoći je na programu Iskaz, etablirani bend koji iza sebe ima 13 godina iskustva u vidu nastupa po klubovima i svim relevantnim festivalima širom Balkana i Evrope.

Prodaja ulaznica: Knjižara NKC-a,“Branko Miljković” Bulevar dr Zorana Đinđića, radnim danima, od 8 – 20 sati
Knjižara “Indigo” Obrenovićeva, radnim danima i subotom, od 9 – 21 sat i na dan festivala ispred Platoa u Tvrđavi od 19 sati.

Cena ulaznice je 500 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com