Promo vesti

Hijalurin u ordinaciji Živadinović

U ordinaciji Živadinović pored srtučne stomatološke usluge možete koristiti i usluge profesionalne korekcije i podmlađivanje kože kao i uvećanje usana hijaluronskim filerima.

Hijaluronski fileri predstavljaju hijaluronsku kiselinu u obliku gela, a poznato je da je hiljaluronska kiselina prirodna supstanca koja se nalazi u svakom organizmu, pre svega u koži dajući koži čvrstinu, jedrinu i hidrantnost. Mogu se injektirati u svim regijama lica, a osim lica svoje mesto mogu pronaći i u tretiranju regija na vratu, dekolteu itd. Drugačije se zovu punjači i služe kao sredstva koja mogu biti potpora kože ili sluzikože, a kojima se vrši popunjavanje praznina do kojih dolazi u koži tokom života i time vrši podlmađivanje i ulepšavanje lica ili povećanje usana.

zivadinoviclogo

Stomatološka ordinacija Živadinović pruža savremene i kvalitetne usluge iz oblasti stomatologije uz pomoć najsavremenijih materijala. Tradicija duža od trideset godina, vrhunski kvalitet u oblasti stomatologije kao i velikim brojem zadovoljnih pacijenata sinonim su ove ordinacije.

Ordinacija Živadinović je zadužena za kompletnu i temeljnu lepotu vašeg lica i tela!

ADRESA
Majakovskog 30

TELEFON
018/226403
064/1122298
069/611714

Opširnije na biznis portalu
CityOfNis.rs >>>

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com