Sport

Haskić nastavlja karijeru u Japanu

Nermin Haskić, jedan od najboljih fudbalera u ekipi Radničkog, postao je novi član japanskog kluba Omija Ardija.

Iz Radničkog podsećaju da je Haskić, pre dva i po meseca, produžio ugovor sa niškim klubom do 2021. godine i ističu da je tako Radničkom obezbedio dobru zaradu na ovom transferu.

“Posao sa japanskim klubom je obavljen na obostrano zadovoljstvo, a Haskić je ovim angažmanom rešio svoju egzistenciju”, naglašavaju iz Radničkog.

Nermin Haskić, koji je na Čair stigao u julu 2018. godine, odigrao je 60 utakmica za niški tim i postigao 35 golova. Sa postignuta 24 gola, u sezoni 2018/2019. poneo je titulu najboljeg strelca Superlige Srbije i bio ključna karika u istorijskom uspehu Radničkog, kada su bili vicešampioni države.

“Trasferi Haskića u Omiju i Nikole Čumića u Olimpijakos još jednom su potvrdili dobar rad u Radničkom, koji na stolu ima još dve ozbiljne ponude za svoje igrače iz dva respektabilna evropska kluba, ali ostaje da se vidi da li će ti poslovi biti realizovani, jer klub pre svega želi da što više ojača svoje redove u nastojanju da na proleće ponovo izbori plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope”, poručuju iz Radničkog.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com