Hronika

Gumeni dvorac pao na decu u “Čairu”

Velika gumena igraonica na kratko je juče zatrpala desetak mališana u parku “Čair”, pošto je otkazala pumpa koja u igraonicu upumpava vazduh.

Tamara Ristić, jedna od majki čije se dete nalazilo u igraonici u tom trenutku, kaže da je zavladala panika medju roditeljima i da su mnogi počeli da vrište, ali su svi odmah skočili da izvlače decu.

“Izvlačili smo ih kako smo znali i umeli, a mog Bogdana koji ima četiri godine suprug je uspeo poslednjeg da izvuče. Guma koja je pala preko dece je preteška i unutra nema kiseonika. Svi smo bili prestravljeni”, rekla je Ristić.

Prema njenim rečima, čovek koji naplaćuje karte za ulazak u igraonicu pravdao je time da je pumpa otkazala i “da se to dešava”.

“Suprug i ja smo sa detetom uskoro otišli iz parka, ali smo videli da je taj čovek rešio problem sa pumpom i ponovo napumpao igraonicu. Nastvio je da radi kao da se ništa nije dogodilo”, izjavila je Ristić.

Ona je kazala da će se danas raspitati koje odgovoran za to što se dogodilo i tražiće da krivac odgovara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com