Kultura

GRATIS KARTA: Platite jednu, a dobićete dve ulaznice za najgledaniju predstavu “The Party”

Niške Vesti vas ponovo nagrađuju. Ko kupi jednu kartu za hit predstavu “The Party”, dobiće drugu gratis. Urnebesna komedija pod nazivom „The Party“ naćiće se još jednom na repertoaru niškog Narodnog pozorišta i to 26. novembra. Početak predstave zakazan je za 20 časova a organizatori najavljuju vrhunsku predstavu i smeh do suza.

Akcija važi samo za one koji kartu kupe u prostorijama Niških Vesti (Prvomajska 2), u ponedeljak 26. novembra u periodu od 8 do 16 časova.

Broj karata je ograničen, tačnije, biće podeljeno samo 40 ulaznica u okviru akcije. Zato požurite i iskoristite ovu jedinstvenu priliku.

Predstava „THE PARTY“ (po motivima komada “Pidžama za šestoro“) je urnebesna komedija situacije koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim, pa ne čudi što su mnoge Nišlije ovaj komad gledale i nekoliko puta.

Radnja se odvija u jednom srpskom gradiću, u porodičnom domu zanimljivog bračnog para, Dragana i Ane. Zabuna, prevara, zataškivanja, podmićivanja samo su neki od elemenata suludog haosa koji se odvija jednog nezaboravnog vikenda. Na „tajnoj večeri“, organizovanoj samo za ljubavnike, ispostaviće se da će, zahvaljujući neželjenim gostima, dogoditi i otkriti još mnogo toga.

Interesantni i luckasti likovi, poremećeni planovi, male i blesave gadosti, zapleti ljubavnih afera garantuju veče smeha, zabave i opuštenosti.

Komad je odrađen u režiji mladog niškog reditelja Marka Đurića a glume Aleksandar Marinković, Jasminka Hodžić, Dušan Matejic, Tanja Krčmarik i Jelena Orlović. Kao specijalni gost u ovoj predstavi pojavljuje se Milan Strongman Jovanović.

Muzika za predstavu delo je Olivera Katića.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com